Men nu till lite mattips: Det var egentligen inte så länge sedan jag tipsade er om kycklingenchiladas men här kommer ännu en variant som också är riktigt god och lättlagad!
Kycklingenchiladas 4 port
4 kycklingfiléer
salt, peppar, chilikrydda
1 gul lök
1 stor röd paprika
1 burk tropisk salsa
2 msk creme fraiche
8 medelstora tortilliabröd
riven ost
Skär kycklingen i små bitar, hacka löken och paprikan. Stek det i omgångar i smör med kryddor tills kycklingen är genomstekt. Häll på salsan. Låt det koka ihop lite och gärna svalna en aning. Rör ner creme fraiche och fördela blandningen på bröden. Rulla ihop och lägg rullarna i en smord form. Strö över riven och och gratinera i 200 grader tills osten smält och fått lite färg, men passa noga så inte bröden bränns i kanterna. Servera med sallad och en kall vitlökssås (creme fraiche, vitlök, salt, peppar, torkad persilja, några droppar citron) och gärna några tortilliachips!