Kycklingwrap 4 st
1 orientbröd/ pers
ca 700g strimlad färdigkryddad kycklinglårfilè (guldfågeln i färskdisken) eller krydda själv
riven ost
strimlad isbergssallad
skivade tomater
strimlad gurka
skivad röd lök
fetaost
tzatziki
Börja med tzatzikin: Riv gurka grovt, lägg i en sil och strö över lite salt. Låt vätskan rinna av ordentligt. Blanda yoghurt och riven/pressad vitlök. Smaksätt med lite salt och peppar. Krama ur all vätska ur gurkan och blanda ner den + lite god olivolja. Ställ kallt.
Stek kycklingen. Jag använde mig av färsk färdigkryddad strimlad kycklinglårfilè som var riktigt god. Annars kan man strimla och krydda kyckling själv efter egen smak.
Placera ett bröd på en bakpappersklädd plåt. Lägg på lite kyckling i mitten och strö på lite ost. Ställ in i ugnen i 200 grader högt upp och låt osten precis smälta. OBS! Ha inte inne det för länge.
Lägg ut en bit folie på en tallrik och placera brödet på. Toppa brödet med sallad och grönsaker. Smula över lite fetaost och klicka på tzatziki.
Vik ihop brödet och vira folien runt. Ät direkt!
Super-duper-gott!!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar