Räkbakelser 4 stycken
12 skivor ljus franska
1½ dl vispgrädde
3 msk majonnäs
3 msk kalles kaviar
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad dill
krossade ostkrokar
ruccolasallad
400 g skalade räkor
citron
rom
dill torkad + färsk
Ta ut rundlar av brödet. Vispa grädden ganska fast och rör ner majonnäs, kaviar, dill och gräslök. Frysta kryddor funkar utmärkt! Bre röran mellan brödskivorna och lägg ihop 3 & 3. Bre mer röra runt kanten och försök få det så jämnt som möjligt. Rulla kanten försiktigt i finkrossade ostkrokar. ( De krossas lättast i en fryspåse som man knyter ihop och rullar brödkaveln över.) Bre sedan försiktigt mer röra på toppen. Plasta sedan över bakelserna och låt de stå till nästa dag. Bottna ett fat med ruccola och lägg på en bakelse, garnera och servera!
mmm nom nom
SvaraRadera