Italienska kycklingenchiladas 4 port
8 st medelstora tortilliabröd
1 grillad kyckling
1 gul lök
1-2 pressade vitlöksklyftor
1½ dl hackade soltorkade tomater i olja
3 dl creme fraiche
ca ½ dl färsk klippt persilja
ca 1 tsk italiensk salladskrydda
ev chiliexplosionkrydda
svartpeppar
riven ost
Hacka löken fint och fräs den lite mjuk i smör eller olja. Blanda i creme fraiche, vitlök och tomater. Låt det koka upp. Rensa kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Blanda ner det i såsen. Tillsätt persilja och salladskrydda. Smaka av och krydda ev lite mer med chilikrydda och svartpeppar. Fördela fyllningen på bröden, rulla ihop och lägg rullarna i en smord form. Strö över riven ost, gärna parmesan, och gratinera mitt i ugnen i 200 grader i ca 15 min eller tills osten smält och fått lite färg. Servera med en god sallad!
Lät riktigt gott:)
SvaraRaderaRiktigt gott är det också kan jag lova! :)
RaderaVad gott det låter. Enkelt och smidigt, det gillas!!
SvaraRaderaKram
Ja visst är det uppskattat med enkla och smidiga recept! Testa gärna, det är verkligen jättegott!
RaderaKram:)