söndag 10 april 2011

Kebabrulle!

Tanken var att vi igår skulle fara på pimpeltävling, men Lars vaknade kl 04 på natten med feber. Om jag inte hade haft ont i ryggen skulle jag och mamma ha farit men tyvärr blev det hela inställt. I stället var vi hemma och såg hockey och åt kebabrulle. Tyvärr gick ju hockeyn inte allt för bra, men kebabrullen blev en höjdare. Tips på denna rätt har jag hittat hos smaskelismaskens


Kebabrulle
Orientbröd 
kebabkött
ost
sallad
tacosalsa
kebabsås
 
Lägg stekt kebabkött mitt på brödet.Hyvla ost över och sätt in i ugnen i 200 grader tills osten precis har smält.
Ha inte inne det för länge då kan brödet bli segt.
Lägg på sallad (vi hade över sen dan innan som fick duga) salsa och kebabsås. Vik in kanterna och vira folie runt nederdelen. Servera genast.
Det blev jättegott och smakar väääldigt likt kebabrullarna på pizzerian. Går dessutom jättesnabbt att laga till. Testa vet ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar