Pastagratäng med kassler ca 6-8 port
500 g pastasnäckor
ca 500 g kassler i tunna skivor
1 stor burk skivade champinjoner
1 3-pack blå band hollandaisesås
5 dl vatten
75 g smör
Koka pastan nästan klar. Vispa ihop såspulvret med vatten i en kastrull och koka upp under omrörning. Låt det sjuda nån minut och ta sedan kastrullen från plattan och rör ner smöret. Låt pastan rinna av i durkslag.
Blanda drygt hälften av såsen med pastan och häll över i en ugnsform. Lägg kasslerskivorna lite omlott över pastan. Fördela champinjonerna över och häll sen på resten av såsen.
Gratinera i 225 grader i ca 15 min eller tills gratängen fått fin färg.
Servera med sallad!
Gott, Gott!!!
Guuud blev helt kär i din blogg, massa goda recept som jag måste prova ! Tack för alla tipsen och en fantastisk blogg !
SvaraRaderaMen så kul att höra! Jag blir så glad när jag får så här fina kommentarer :) Lycka till med matlagningen och återkom gärna när du testlagat!
RaderaKram.