Marinerad kyckling i pitabröd 4port
4 kycklingfiléer (frysta)
3 msk thai sweetchilisås
2 msk mango chutney
1 msk soja
2 tsk olivolja
1 tsk salt
1 krm peppar
Blanda allt till marinaden. Lägg ett bakplåtspapper i en form och ös marinaden över kycklingen. Sätt in i kall ugn och vrid på 200 grader. Låt stå inne ca 45 min eller tills köttet är genomstekt.
Kycklingen tinar och marineras samtidigt som den tillagas!
Ös kycklingen med marinaden några gånger under tillagningen. Skär ett snitt för att kolla när kycklingen är klar.
Skiva upp kycklingen och lägg tillbaka i formen med marinaden.
Vitlökssås
2 dl turkisk yoghurt
3 msk thai sweetchilisås
1 pressad vitlöksklyfta
salt, peppar
Bland ihop allt och fyll pitabröd med sallad, tomater, sås och kyckling.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar