Kycklingpasta 4 port
bandpasta till 4
3 kycklingfilèer
salt,peppar
ca 5 dl grädde/mjölk/creme fraiche
(blanda gärna eller ta det du har hemma)
1 hönsbuljongtärning
1-2 tsk sambal oelek
maizena redning
ca ½ burk soltorkade tomater i olja
oliver
färsk persilja
Koka pastan. Strimla kycklingen och stek i smör. Krydda med salt och peppar. Häll på vätskan och tillsätt buljong och sambal oelek. Låt det småputtra ihop en stund. Red ev med maizena till lagom konsistens. Rör ner hackade tomater, klippt persilja och oliver. Servera med pastan och en sallad.
Väldigt god!
SvaraRaderaKul att du gillade den! Det här är något vi gör ganska ofta, dels för att det är så gott och sen att det är så snabbfixat.
RaderaHej!
SvaraRaderaVi har lagat denna rätten flera gånger och även bjudit släkt och vänner på den. Alltid en given succe'!
Tack!
Så jättekul att höra! :)
RaderaTog bort de soltorkade tomaterna och oliverna men blev super gott!! enkelt oxå, är 16 år så de va perfekt, haha!
SvaraRadera