lördag 12 november 2011

Fyllda pitabröd

Igår var vi på fest, firmafest med Lars jobb på folkparken. Det var en jättetrevlig kväll med bra underhållning i form av bl.a Linda Pritchard, jättetrevligt sällskap och underbar mat. Vi bjöds först på glögg och små tilltugg. Varmrätten var hjortfilè och till efterrätt bjöds det på bakelser i form av guldtackor. Mycket lyckad kväll! Tyvärr glömde jag kameran hemma, rejäl miss av mig....:(
Tänkte däremot skriva om en god tonfiskröra som vi hade i pitabröd tillsammans med sallad. Röran kan förberedas kvällen innan så står middagen väldigt fort på bordet när man kommer hem från jobbet. 
Tonfiskröra  4 port

1 burk tonfisk
6 hårdkokta ägg
2 dl creme fraiche el turkisk yoghurt
½ dl majonnäs
½ dl kalles kaviar
1 rödlök - finhackad
citronpeppar
lite salt
torkad persilja

Blanda creme fraiche, majonnäs och kaviar. Rör ner tonfisk, ägg i mindre bitar och finhackad lök. Smaka av med kryddor. Värm pitabröd i ugnen och fyll de med röra och sallad växelvis.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar