Kycklingenchiladas 4-6 port
1 färdiggrillad kyckling
1 gul lök
1 röd paprika
1½ burk creme fraiche mexican-chili
chiliexplosion-krydda
salt,peppar
8 medelstora tortilliabröd
2-3 tomater
riven ost
Rensa kycklingen på skinn och ben. Skär köttet i små bitar. Hacka lök och paprika och stek det en stund. Blanda ner kyckling och creme fraiche. Låt det puttra ihop en stund. Smaka av och krydda ev med chiliexplosionkrydda, salt, peppar. Klicka ut röran på tortilliabröden och rulla ihop. Lägg de med skarven ner i en ugnsform. Hacka tomater och fördela över rullarna. Strö över riven ost och gratinera i 225 grader, ca 15 min eller tills osten smält och fått lite färg. Servera med sallad och gärna nån god kall sås till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar