Rocky Road-fudge
200 g mörk choklad (marabou)
200 g ljus mjölkchoklad (marabou)
25 g smör
1 burk kondenserad mjölk
2 tsk vaniljsocker
1 påse minimarshmallows 250g (ca 4 dl)
1 påse dumlegodis
1 påse jordnötter 250 g
2 dl pistagenötskärnor
Blanda marshmallows, nötter och delad dumle i en stor bunke.
Smält choklad i ett vattenbad. Tillsätt sedan smör och låt det smälta. Tillsätt vaniljsocker och de kondenserade mjölken. Rör noga så allt blandas väl. Smeten blir ganska tjock. Häll sedan smeten över det andra. Rör hastigt om med en trägaffel. Undvik att röra för mycket.
Platta ut allt i en bakpappersklädd mindre långpanna och ställ det genast kallt för att svalna. Låt det kyla i ca 4 timmar. Skär sedan upp i lämpliga bitar. Förvaras kallt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar