onsdag 22 augusti 2012

Remouladsås till fisk

Tänkte jag skulle tipsa er om en supergod remouladsås till fisk. Denna passar till alla typer av stekt fisk. Den här gången hade jag köpt Tilapia-fisk som jag panerade och stekte. Riktigt god fisk måste jag säga, testa om ni inte gjort det förr. Rätt billig var den också och stora fina portionsfiléer.

Remouladsås  ca 3 port

½ dl majonnäs
½ dl grädde gärna lätt
1 msk senap (vanlig)
1 dl inlagda picklesgrönsaker 

Rör ihop majonnäs, grädda och senap. Finhacka grönsakerna och rör i. Låt såsen stå i kyl nån timme innan servering.

Picklesgrönsaker hittar ni i butiken bland konserverade grönsaker i en glasburk. Det innehåller morötter, saltgurka, blomkål och syltlök. 

Såsen är ganska dryg, men såååå god!!!




4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, den här såsen är riktigt god!!!

      Radera
  2. Gott! Panerad fisk med remmo är ju supergott :)
    Jag brukar göra remoulad på gräddfil, majjo, bostongurka, senap, lök och sura gröna äpplen. (+ lite salt och vitpeppar) Också jättegott :) Kram/Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, detta är en av mina favvorätter! Jag brukar också göra en liknande sås som du och det är ju supergott det med, ska nog testa med äpple i det lät riktigt gott. Den här såsen gjorde vi alltid hemma när vi skulle äta lite "lyxigare", typ stekt röding då är denna ett måste!

      Ha det gott! Kram:)

      Radera