Remouladsås ca 3 port
½ dl majonnäs
½ dl grädde gärna lätt
1 msk senap (vanlig)
1 dl inlagda picklesgrönsaker
Rör ihop majonnäs, grädda och senap. Finhacka grönsakerna och rör i. Låt såsen stå i kyl nån timme innan servering.
Picklesgrönsaker hittar ni i butiken bland konserverade grönsaker i en glasburk. Det innehåller morötter, saltgurka, blomkål och syltlök.
Såsen är ganska dryg, men såååå god!!!
Ser smarrigt ut
SvaraRaderaJa, den här såsen är riktigt god!!!
RaderaGott! Panerad fisk med remmo är ju supergott :)
SvaraRaderaJag brukar göra remoulad på gräddfil, majjo, bostongurka, senap, lök och sura gröna äpplen. (+ lite salt och vitpeppar) Också jättegott :) Kram/Ida
Ja, detta är en av mina favvorätter! Jag brukar också göra en liknande sås som du och det är ju supergott det med, ska nog testa med äpple i det lät riktigt gott. Den här såsen gjorde vi alltid hemma när vi skulle äta lite "lyxigare", typ stekt röding då är denna ett måste!
RaderaHa det gott! Kram:)