150 g smör
1 msk pepparkakskrydda
4 ägg
1 dl sukrin gold
2 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
Smält smöret och blanda ner pepparkakskrydda. Vispa ägg och sötning riktigt poröst med elvisp. Blanda ihop allt det torra och vispa försiktigt ner det i smeten. Rör sist ner smöret och blanda till en jämn smet. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll ner smeten. Grädda nederst i ugnen i 175 grader i ca 30-35 min. Känn med sticka när den är klar. Låt den svalna och ta ur den ur formen.
LINGONFROSTING:
200 g philadelphiaost
100 g rumstempererat smör
3 msk sockerfri lingonsylt
1 dl sukrinmelis
1 krm vaniljpulver
Vispa ihop allt till en jämn smet och bre ut på kakan när den kallnat helt. Garnera gärna med färska/frysta lingon.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar