torsdag 14 oktober 2021

Kesopaj

Det här är en superenkel rätt som man lätt kan variera beroende på vad man har hemma. En riktig man tager vad man haver rätt! Här blev det iallafall med kassler, ost och grönsaker. 
KESOPAJ  4 PORT 

500 g keso 
4 ägg 
1 påse riven ost ,2 dl
500 g kassler 
2 salladslök 
1 paprika 
2 rivna morötter 
Salt, peppar och örtkryddor tex oregano, persilja 

Vispa ihop keso och ägg lätt. Tillsätt riven ost och hackade grönsaker och tärnad kassler. Blanda ihop allt och häll över i en smord form. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 30 minuter. Pajen ska ha "stannat" när den är klar. Servera med en god sallad. 

2 kommentarer:

  1. Vilka bra och användbara recept du har, bara älskar dem och lagar ofta efter dem! Tack!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men ååå tack snälla!! Så glad jag blir, kram 🤗

      Radera