måndag 11 oktober 2021

Broccoli och kasslergratäng

Inleder denna vecka med att tipsa om en riktigt krämig och god gratäng med broccoli, kassler och mozzarella! Sååå gott verkligen. En rätt som alltid går hem. Servera med en fräsch sallad. God start på veckan på er alla!
BROCCOLI OCH KASSLERGRATÄNG 4 PORT 

800 g fryst broccoli 
500 g kassler 
2 bollar mozzarellaost 
2 dl vispgrädde 
2 dl kavli mjukost mozzarella med rostad paprika 
1 dl riven ost 
1 tsk dijonsenap 
1 msk grön pesto 
Ca 1 tsk salt 
1 krm Svartpeppar 

Tina broccoli och krama ur överflödig vätska och lägg den sen i en smord ugnsform. Tärna kassler och mozzarella och blanda med broccoli. Rör ihop grädde, mjukost, riven ost, senap, pesto salt och peppar och häll blandningen över formen. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter eller tills den fått fin färg. Servera med en god sallad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar