fredag 6 november 2015

Kycklingfylld ciabatta

Fredag idag och ännu en ledig helg! Glöm inte bort att gratta alla pappor på farsdag på söndag. Jag brukar alltid bjuda hem min på en god middag i alla fall och så får det bli även i år:)

För övrig tipsar jag om denna supersmarriga macka.
Det här är en perfekt lunchmacka som jag gjort flera gånger och kan ju vara ett bra tips på lunch inför helgen. Vill man ta med sig den ut i en matsäck så kan man byta ut brödet mot baguette istället som är lättare att äta med händerna. Denna variant kräver bestick.



Kycklingfylld ciabatta 1 port

1 ciabatta 15 cm (100 g)
90 g grillad kycklingfilé
sallad/ruccola
4 msk matlagningsyoghurt 8%
1 msk mango chutney
1 bit rotselleri
½ morot

Riv morot och selleri och blanda med yoghurt och chutney. Smaka av med salt och peppar.  Dela brödet och bottna med strimlad sallad eller ruccolablad. Skiva kycklingen i tunna skivor och toppa med röran. Servera direkt.


Källa viktväktarna: 12 pp/portion.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar