onsdag 25 maj 2011

Filbullar!

Sååååå enkla att baka och sååååå goda att äta är dessa filbullar!
Smakar lite som ett mellanting mellan muffins och kubbar. Ni måste testa!
 Filbullar ca 70 st
200 g smör
5 kkp filmjölk
5 kkp strösocker
14 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bikarbonat

Smält smöret. Blanda ihop vetemjöl, vaniljsocker och bikarbonat. Vispa ihop fil och socker och blanda sen ner det smälta smöret. Bland ihop med de torra ingredienserna till en smet och fyll i bullformar till hälften. Strö över pärlsocker och grädda i 225 grader i ca 10-12 min.
Redo för ugnen.
 Nygräddade jättegoda bullar!

3 kommentarer:

  1. jätte bra recept. goda bullar
    /tim 12 år

    SvaraRadera
  2. Så himla goda. Dom blev en favorit

    SvaraRadera
  3. Är jättegoda bullar dom bakar jag ofta å lätt att göra

    SvaraRadera