söndag 22 december 2013

Marscrisp

Heeej!!! Gud så länge det var sen sist nu. Men det är bråda dagar nu inför jul och bloggen har verkligen fått stå över. Igår fick vi faktiskt lite snö som jag innerligt hoppas får ligga kvar, så nu är det vitt och fint ute och julkänslan börjar komma tillbaka. Idag ska vi till Boliden och njuta av "Julens sånger" i kyrkan som varit en tradition i mååånga år. 

Men först tänkte jag tipsa om ett supersnabbt och supergott julgodis som ni bara måste testa! Hittade receptet på bloggen Bakverk och Fikastunder

Marscrisp

90 g smör
4 st marsbars
50 g rice krispies

Smält smöret och skär mars i mindre bitar. Rör ner dom i kastrullen och rör tills det har smält ihop till en slät smet. Vänd ner rice krispies och klicka ner i småbrödsformar eller i högar på bakplåtspapper. Låt det stå sval och stelna.

2 kommentarer:

  1. Gjorde dom både förra året och i år, såååå himla goda :)

    SvaraRadera