måndag 14 november 2011

Tunnbrödskorgar med skagenröra

Igår var det farsdag och dagen till ära bjöd jag på en 3-rätters middag. Först ut var förrätten. Fyllda tunnbrödskorgar med skagenröra och räkor. Riktigt gott, festligt och fint. Kan kanske vara ett tips som nyårsförrätt?
 Fyllda tunnbrödskorgar  4 port

4 tunnbrödskorgar (finns färdiga på affären)
1 burk skagenröra (färdigköpt)
lätt creme fraiche
2 avokado
salladsblad
½ kg räkor med skal
rom
lime
dill
Börja med att skala räkorna. Blanda ut skagenröran med några skedar creme fraiche för en lättare och fräschare smak. Lägg några salladsblad och skivad avokado runt kanten i korgen. Klicka ner röran och garnera med räkor, rom, limeskiva och färsk dill. Servera direkt så inte brödet mjuknar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar