måndag 18 maj 2015

Grillad kyckling i sötsur sås

Efter en helg med mycket god mat och kanske en hel del annat gott kan det vara skönt att starta veckan lite lättare.

Detta är ett superenkelt recept och passar perfekt om man har lite grillad kyckling över. Riktig smalmat är det också!


Grillad kyckling i sötsur sås  2 port

180 g grillat kycklingkött utan skinn och ben
2-3 stjälkar bladselleri
1 burk krossade tomater
½ dl rödvinsvinäger
2 tsk farinsocker el strösocker
salt, peppar

Häll tomaterna i en kastrull. Skiva selleri och tillsätt tillsammans med vinäger och socker. Låt det koka ihop på svag värme i ca 10 min under lock. Dela under tiden kycklingköttet i mindre bitar och rör sedan ner det och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar och servera med kokt ris och en sallad.


Källa:Viktväktarna 2 points/portion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar