tisdag 17 juli 2012

Thaimat

Hej alla! Hoppas ni har det bra därute. Vi är just nu i stugan och njuter av lite sommarväder som äntligen hittat hit. Har just grillat lite smått och gott och medan Lars jagar runt med gräsklipparen tänkte jag tipsa er om lite thaimat. 


I söndags köpte vi nämligen för första gången thaimat av Pairat som håller till i Ursviken. Hemma på sin gård har hon en matvagn där hon tillagar helt fantastisk god mat. Om ni inte redan upptäckt hennes goda mat tycker jag absolut ni ska göra det. Kolla in på hennes hemsida och välj ut vad ni vill ha, ring och beställ eller åk dit. Hon har ett partytält med två små bord och några stolar så man kan äta där, annars packas maten i lådor som går bra att ta hem. Klicka bara på länken så kommer ni direkt till hemsidan!
http://www.pairatsthaimat.se/index.html

Här i vagnen tillagas den fantastiska goda thaimaten av en supergullig och trevlig tjej. Det är så här riktig thaimat ska smaka!
Vi beställde lite olika rätter för att prova på. De nyfriterade vårrullarna är ett måste! Såååå goda!
Röd curry-gryta med kyckling. Ganska stark och riktigt riktigt gott!!!
Räkor i stark sås. Suuupergoda stooora räkor i riktigt het sås med jättefräscha goda grönsaker.
Biff i ostronsås. En riktig favorit tyckte vi båda! Suuuupergott var det verkligen. Ris ingick såklart till alla rätter. Så skynda er och handla hem lite smarrig thaimat nu. Jag längtar redan till nästa gång vi ska äta därifrån som inte lär dröja allt för länge....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar