lördag 12 oktober 2013

Wraps med laxröra

Den här röran blev väldigt god att ha i en wrap med sallad och diverse grönsaker. Annars passar den också i ett pitabröd eller som röra till bakad potatis, men då utesluter man potatisen i själva röran. Förbered den gärna dagen innan så den får stå tills sig. Vill man kan man byta ut laxen till annan rökt fisk tex makrill eller böckling.


Wraps med laxröra  4 st

1½ dl gräddfil
2 msk kaviar (typ kalles)
2 msk hackad gräslök
2 hårdkokta ägg
4 kokta potatisar
1 äpple
250 g varmrökt lax eller annan fisk
salt, peppar

Börja med att hårdkoka äggen och koka potatisen så att det hinner svalna. Blanda gräddfil med kaviar och gräslök. Skär potatis, ägg och äpple i små bitar och vänd ner. Blanda ner laxen och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt till servering.
Värm tortilliabröd och lägg på sallad, gurka, tomater, avokado och fetaosttärningar. Toppa med röran, vik ihop och ät! En perfekt lunchrätt eller att stoppa i picknickkorgen och ta med sig ut i skogen eller på stranden en varm sommardag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar