torsdag 27 oktober 2011

Köksrenovering

Det nya köket börjar nu komma på plats. Tyvärr har det strulat en del, vissa grejer fattas och 2 överskåp är fel. Det har varit totalt kaos här hela veckan, men nu börjar det lugna ner sig. Bara att vänta på allt som saknas. Här kommer i alla fall lite bilder på hur det ser ut idag:
 Ganska rörigt, men välstädat jämfört med hur det såg ut måndag och tisdag då man fick klättra över saker för att komma sig in från hallen.
Överskåpet ovanför dishon är fel och ska bytas. Tydligen är det standard med ett överskåp där som har ett inbyggt diskställ. Vi vill ju ha ett vanligt överskåp. Fläktskåpet var också felbeställt. Vi fick ett med kryddhylla när vi skulle ha ett vanligt överskåp där också. Lät som det kunde ta upp mot 2 veckor innan de rätta skåparna kommer. Hoppas det går lösa fortare än så.... Sen har vi inte haft tid att sätta dit luckor och handtag, men det blir nog de närmaste dagarna. Kakel och tapeter har ännu inte riktigt valt.
 Kyl och frys får en fin inramning av skåpar. Vi valde vita vitvaror och det känns helt rätt, blir nog jättesnyggt! Vitvarorna är av märket Siemens och de är köpta på Expert Solbacken. Köket är från Laakkapää.

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Siemens kyl och frys vad heter modellen? Kan du kolla vad det är förteckning på de
  tohan019@Gmail.com snälla maila mig

  SvaraRadera
 3. Siemens kyl och frys vad heter modellen? Kan du kolla vad det är förteckning på de
  tohan019@Gmail.com snälla maila mig

  SvaraRadera