torsdag 13 oktober 2011

Man tager vad man haver.....

Ibland känns det som att kylen ekar tomt. Men äta ska men ju  ändå och då brukar det bli en riktig "tager-vad-man-haver-mat", alltså ett hopkok på vad man hittar i kylen. Till exempel en sån här korvgryta som jag gjorde i tisdags då kylen kändes väldigt tom (förutom detta då).  Men det blev faktiskt riktigt gott!
Korvgryta  4 port

1 bit falukorv ca 400g
1 påse wokgrönsaker 500g
300 g pasta
2½ dl matlagningsgrädde
½-1 dl röd kebabsås ( Rydbergs)

Koka pastan. Strimla korven och stek. Ta upp korven och stek sedan grönsakerna. Blanda ner korven igen och häll på grädde och kebabsås. Låt det puttra ihop en stund. Häll av pastavattnet och blanda pastan med korvgrytan eller servera dom separat. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar