söndag 30 oktober 2011

Quesadillas

I fredags blev det tacos med mjuka bröd till middag. Som vanligt blev det också en del rester över så igår till lunch gjorde jag quesadillas av resterna. Gott blev det.....
 Quesadillas  2 port

2 stora tortilliabröd
riven ost 
tacofärs
1 hackad tomat

Lägg ut ett bröd och täck med riven ost. Fördela färs och tomat ovanpå och strö på mer ost. Lägg på det andra brödet. Smält smör eller olja i en stekpanna och lägg ner brödet. Stek på medeltemperatur nån min till det fått fin färg. Kolla genom att lyfta försiktigt på brödet. Vänd brödet med hjälp av en tallrik och låt det glida ner i stekpannan igen och stekas på andra sidan. Ta upp brödet på en skärbräda och dela det i 4 tårtbitar. Servera med sallad, tacosås och dippsås. Perfekt när man har rester kvar från tacomiddagen!

Tips! Till tacos brukar jag alltid röra ihop knorrs tortilliadippsås med turkisk yoghurt. Blir riktigt gott!Dippmixen finns i 3-pack och brukar vara i hyllorna bland dressing och sånt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar