150 g smör 
1 msk pepparkakskrydda
4 ägg
1 dl sukrin gold 
2 dl mandelmjöl 
2 msk kokosmjöl 
2 tsk bakpulver 
Smält smöret och blanda ner pepparkakskrydda. Vispa ägg och sötning riktigt poröst med elvisp. Blanda ihop allt det torra och vispa försiktigt ner det i smeten. Rör sist ner smöret och blanda till en jämn smet. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll ner smeten. Grädda nederst i ugnen i 175 grader i ca 30-35 min. Känn med sticka när den är klar. Låt den svalna och ta ur den ur formen. 
LINGONFROSTING:
200 g philadelphiaost 
100 g rumstempererat smör
3 msk sockerfri lingonsylt 
1 dl sukrinmelis 
1 krm vaniljpulver 
Vispa ihop allt till en jämn smet och bre ut på kakan när den kallnat helt. Garnera gärna med färska/frysta lingon. 
 
   
   
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar