fredag 1 juni 2012

Chokladmousse

Igår testade vi Ekströms nya chokladmousse som man hittar i affärens kyldisk. Den är nämligen gjord på äkta råvaror. Man häller bara förpackningens innehåll i en bunke och vispar med elvisp i 3 min. Häll upp i 4 skålar och ställ kallt i minst 20 min. Sen är det bara att ev garnera och servera, superenkelt! Den blev verkligen perfekt fluffig i konsistensen, men smakmässigt säger jag nog nja.....förmodligen inget jag kommer att köpa, men det är ju kul att prova nåt nytt. Nästa gång gör jag egen, mycket mycket godare med hemmagjord!
Ser ju inte så tokigt ut, eller.....?  Om man ska göra den här moussen rekommenderar jag verkligen att servera hallon till, blev ett stort lyft!
 

1 kommentar:

  1. Jag har testat ekströms creme brulée, den var riktigt god! Ska komma ihåg den här om jag har bråttom någon gång för smidigt är det med färdigt:)

    SvaraRadera